Під завалами на львівському звалищі шукають вже чотирьох: з'явилося нове відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Під завалами на львівському звалищі шукають вже чотирьох: з'явилося нове відео

Під завалами на львівському звалищі шукають вже чотирьох: з'явилося нове відео

Львівські правоохоронці вивчають можливість перебування під завалами на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова четвертої людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна.
"На території полігону твердих побутових відходів поблизу с. Збиранка Жовківського району Львівської області тривають пошуково-рятувальні роботи з пошуку трьох рятувальників, які опинилися під завалом сміття. Також правоохоронними органами вивчається питання щодо ймовірного перебування під завалом ще однієї людини - працівника львівського комунального підприємства", - повідомив він.
Голова ДСНС зазначив, що станом на 11.00 пересипано 7 тис. кубометрів сміття, для нарощування дамби інфільтратів вкладено 600 мішків з піском. До пошуково-рятувальних робіт залучено 574 особи та 80 одиниць техніки, з них від ДСНС України - 454 чоловіка і 43 одиниці техніки, а також два кінолога з пошуковими собаками.
Поки доля трьох рятувальників, які опинилися під завалом, залишається невідомою. Координацію робіт здійснює штаб на чолі з начальником Головного управління ДСНС у Львівській області.
У Головному управління ДСНС у Львівській області показали, як проводяться пошукові роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі.


Раніше мер Львова Андрій Садовий заявив, що однією з можливих причин обвалу сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі могла стати велика кількість води, яку вилили пожежники під час гасіння пожежі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?