Міністр Путіна пройшовся по фігурі Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр Путіна пройшовся по фігурі Савченко

Міністр Путіна пройшовся по фігурі Савченко
Джерело:  kp.ru

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, яка провела тривале голодування в російській в'язниці, є «досить угодованою».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Лаврова в ефірі радіо "Комсомольская правда".
"Дівчина специфічна, до речі, досить дебела, тому всі ці істерики про її голодування, я думаю, тепер уже всі розуміють, чого вони варті", - сказав він.
При цьому Лавров заявив, що, на його думку, обмін Савченко на російських ГРУшників Александрова і Єрофєєва був правильним рішенням.
"Ми повинні були повернути своїх громадян, це сталося", - сказав він.
За словами дипломата, Росія також виступає за обмін військовополоненими між Києвом і Донбасом в рамках Мінських домовленостей за принципом "всіх на всіх", і додав, що, на його думку, зараз в Україні практично не залишилося політиків, які можуть вести з Росією нормальний діалог .




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

лідер російських націоналістів Дмитро Дьомушкін назвав повернення Надії Савченко перемогою Києва і поразкою Москви

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?