Скандал з "чорною касою ПР": з'явилися перші коментарі фігурантів
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з "чорною касою ПР": з'явилися перші коментарі фігурантів

Скандал з "чорною касою ПР": з'явилися перші коментарі фігурантів
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковані перші коментарі фігурантів скандалу навколо «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, який розгорається в Україні.
Зокрема, свою реакцію висловили екс-депутат Верховної Ради від «Нашої України» Юрій Костенко, а також чинний нардеп, представник депутатської групи «Партії «Відродження» Євген Геллер.
Юрій Костенко, який належав до соратників президента України Віктора Ющенка, заявив, що не брав грошей від представників Партії регіонів, повідомляє програма « «Схеми ».
Костенко визнав, що великий капітал завжди фінансував всі без винятку політичні партії, які мали шанси потрапити в парламент, і "Наша Україна" вела переговори про підтримку з тими ж самими спонсорами, які фінансують Партію регіонів.



Юрій Костенко

"У 2012 році "Українська народна партія", Конгрес українських націоналістів і "Наша Україна" створили політичний блок, але юридично виборчу кампанію вела "Наша Україна". Керівником штабу був Сергій Бондарчук (оголошений в міжнародний розшук, очікує політпритулку в Британії - Ред.)", - нагадав Костенко.
За його словами, "всі питання щодо фінансування можна дізнатися виключно у Бондарчука. Я можу сказати, що ми вели переговори, я маю на увазі керівництво "Нашої України", з представниками великого бізнесу, в тому числі, так би мовити, тими, хто належав до тієї категорії, яка підтримувала Партію регіонів".
У свою чергу депутат Євген Геллер назвав документи про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів, оприлюднені 31 травня, компроматом і фальшивкою.
Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу «Інтер».



Євген Геллер

"Це чергова інсинуація... На сьогоднішній день з сьогоднішніми комп'ютерними технологіями, мені здається, можна намалювати все що завгодно, головне мати бажання - які прізвища і організації куди підставити. Моя думка, що ось цими всіма діями дискредитують нашу країну", - заявив депутат.


При цьому він сказав, що не вивчав оприлюднені документи.



Як повідомляв ONLINE.UA, 31 травня

була опублікована «чорна бухгалтерія» Партії регіонів

, в якій вказувалося, хто і скільки грошей отримував від представників ПР.


Згідно з документами, саме

Євген Геллер був одним з головних розподільників цих коштів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?