Смерть відомого російського актора: з'явилися нові подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

Смерть відомого російського актора: з'явилися нові подробиці

Смерть відомого російського актора: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Народний артист Росії Олексій Жарков, який помер 5 червня на 69-му році життя, буде похований у вівторок, 7 червня, на Покровському кладовищі в Москві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Національну Службу Новин".
Церемонія прощання з актором відбудеться в Наро-Фомінську (Московська область).
В оточенні актора коментують велику втрату.
Так радянський і російський кінорежисер, продюсер, генеральний директор кіноконцерну "Мосфільм" Карен Шахназаров розповів про своє знайомство з Жарковим.
"Я був молодим асистентом, а він - актором-початківцем. Я його запросив тоді на роль у фільмі "Вибір мети". Він зіграв першу свою роль в кіно. Ми подружилися. Потім вже коли я став режисером, кілька разів його знімав: в "Місті Зеро", в "Палаті №6" і в інших картинах. Він був чудовим актором і прекрасною людиною. Його відхід - це велика втрата для російської культури", - сказав Шахназаров іншому РосЗМІ.
Нагадаємо, актор помер після тривалої важкої хвороби. У 2012 році артист переніс інсульт. У березні цього року в актора стався другий напад.
На рахунку у Жаркова понад 130 ролей у кіно: "Кримінальний талант", "В'язень замку Іф", "В місті Сочі темні ночі", "Імітатор", "Не будіть сплячого собаку" тощо.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилася інформація про смерть голлівудського комедійного актора і соліста рок-групи Tenacious D Джека Блека. Однак друзі актора спростували цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?