Російський банк передумав йти з України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Російський банк передумав йти з України

Російський банк передумав йти з України
Джерело:  ТАРС

Російський банк ВТБ призупинив плани з продажу українських актівів
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Ні, ми не продаємо", - відповів заступник голови правління ВТБ Герберт Моос на питання про те, чи знайшовся покупець на українські активи банку.
Перший заступник президента-голови правління ВТБ Юрій Соловйов в свою чергу додав, що банк не поспішає визначатися з долею українського бізнесу.
"Там стала краще економіка, і в цілому все набагато краще. Ми в процесі, і ми нікуди не поспішаємо", - сказав він.
В середині травня банк ВТБ повідомив про те, що група не бачить перспектив розвитку свого бізнесу в Україні через великі втрати, яких там зазнає дочірня організація, і готовий його продати. В кінці травня глава ВТБ Андрій Костін повідомив, що інтерес до українських активів ВТБ виявили три - чотири потенційні покупці, серед яких не тільки українські та російські інвестори, але і міжнародні.
Українська "дочка" ПАТ "ВТБ банк" - універсальний банк, який входить до групи найбільших банківських установ України. За обсягом активів банк на 9-му місці в рейтингу Національного банку України (за станом на 1 жовтня 2015).
Раніше повідомлялося, що правління Національного банку України віднесло ПАТ «КласикБанк» до категорії неплатоспроможних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?