МВФ розповів, коли візьметься за українське питання
Категорія
Економіка
Дата публікації

МВФ розповів, коли візьметься за українське питання

МВФ розповів, коли візьметься за українське питання
Джерело:  online.ua

Рада директорів Міжнародного валютного фонду розгляне питання про продовження співпраці з Україною за програмою EFF у липні 2016 року, після виконання країною попередніх умов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Коли ми можемо очікувати засідання ради директорів? Ми очікуємо, що воно відбудеться в липні, після виконання Україною попередніх умов, необхідних для забезпечення фіскальної і фінансової стабільності", - заявив офіційний представник МВФ Джеррі Райс 16 червня під час традиційного прес-брифінгу у Вашингтоні.
Він також повідомив про зустріч міністра фінансів України з представниками МВФ, яка відбулася у Вашингтоні 15 червня.
"Олександр Данилюк (міністр фінансів - Ред.) зустрічався з представниками Фонду для обговорення останніх змін, а також інших питань, які необхідно вирішити до засідання директорів щодо другого перегляду програми співпраці", - заявив офіційний представник МВФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, рада директорів МВФ прийме остаточне рішення про виділення Україні чергового траншу кредиту в липні, після аналізу проведення реформ і виконання взятих зобов'язань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?