Гройсман похвалився, що роздобув величезну суму для України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман похвалився, що роздобув величезну суму для України

Гройсман похвалився, що роздобув величезну суму для України

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

заявив, що Україна розраховує отримати від Світового банку додатково $1 млрд в 2017 році на програми розвитку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Гройсмана.


"Дуже конструктивна зустріч відбулася з директором-розпорядником та головним операційним директором Світового банку Шрі Мульяні Індраваті. Домовилися про те, що Всесвітній банк допоможе нам розробити стратегію розвитку транспортних коридорів і автомобільних доріг для України, а також оцінити необхідні для її реалізації ресурси і визначити, де необхідно залучати бюджетні, кредитні або приватні ресурси. Такої стратегії у нас ніколи не було, а її реалізація може стати одним з двигунів нашого економічного відродження!", - написав він.


Глава уряду також зазначив, що Світовий банк виділить Україні додатково $1 млрд в 2017 році.


"І ще хороша новина. Всесвітній банк готовий спільно з нами переглянути ефективність програм, на які вже передбачено фінансування, і передбачити додатково ще мільярд доларів в їх розширення наступного року", - додав прем'єр.


Нагадаємо, раніше

у Світовому банку заявляли, що українська економіка пройшла пік рецесії і в 2016 році повернулася до позитивної динаміки

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?