Український дизайнер розповів, як створював переможну сукню для Джамали: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український дизайнер розповів, як створював переможну сукню для Джамали: опубліковано відео

Український дизайнер розповів, як створював переможну сукню для Джамали: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український дизайнер Іван Фролов, який створив сукню для Джамали, в якій вона перемогла на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016, розповів, як створювався образ для співачки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
В ефірі ранкової програми на українському телеканалі Фролов зізнався, що ця співпраця з Джамалою була для нього не першою. Раніше дизайнер створював вбрання для першого сольного концерту співачки в Stereo Plaza.
"Коли Vogue Україна оголосив конкурс для дизайнерів, я відправив свої ескізи і так сталося, що Vogue і Джамала вибрали мої ескізи. Ми створювали не тільки цей один образ для "Євробачення". Джамала дуже серйозно поставилася до цього. Ми до останнього моменту думали, який образ повинен спрацювати і повинен бути кращим для сцени, цієї пісні. Ми створювали кілька образів, не тільки це синє плаття. І навіть в синій сукні було кілька опцій, кілька варіантів брюк. Спочатку у нас повинні були бути зовсім інші штани. Ті, що ви побачили на сцені, з'явилися буквально за тиждень", - прокоментував Іван.
Також дизайнер розповів, як переможна сукня опинилася в музеї ABBA в Стокгольмі.
"Чесно кажучи, я не знаю, як так сталося. Це було спонтанно. Вони буквально вранці, Джамала виходить з готелю, до неї підходить дівчинка з табличкою, де вже написано "Переможна сукня Джамали, музей ABBA", і просто забрали плаття і сказали: "Ми повернемо коли-небудь", - поділився дизайнер.


Як повідомляв ONLINE.UA, Джамала поділилася фото вбрання від українського молодого бренду жіночого одягу Whoisit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?