ЗМІ дізналися про таємну зустріч Авакова, Коломойського і Яценюка: опубліковані фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про таємну зустріч Авакова, Коломойського і Яценюка: опубліковані фото і відео

ЗМІ дізналися про таємну зустріч Авакова, Коломойського і Яценюка: опубліковані фото і відео
Джерело:  radiosvoboda.mobi

У Києві 22 червня відбулася таємна зустріч міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, екс-прем'єра Арсенія Яценюка і українського бізнесмена Ігоря Коломойського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналістське розслідування програми «Схеми» на Радіо Свобода.
«Бізнес-центр «Карнегі». Охорона підганяє дві машини під вихід. Людиною, яку ретельно охороняють, виявляється до недавнього часу прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Його офіс тепер тут. Зараз кортеж колишнього прем'єра складається з трьох машин супроводу», - йдеться в розслідуванні.
Журналісти відзначили, що через п'ять хвилин кортеж Яценюка заїхав в «бічні ворота Міністерства внутрішніх справ, яке очолює його впливовий однопартієць Арсен Аваков», і «в цей момент біля шлагбаума МВС вже стоїть машина супроводу та охорона олігарха Ігоря Коломойського».



Арсеній Яценюк
Тим часом в бічні ворота МВС заїжджає автомобіль, яким користується глава «Нафтогазу» Андрій Коболєв, який приїхав в «міністерство за годину до того, як в іншій точці Києва має починатися засідання наглядової ради «Укрнафти», компанії, в якій саме Коломойський є одним з ключових акціонерів».
«І саме ця компанія зараз заборгувала державному бюджету близько десяти мільярдів гривень», - додали журналісти.
Глава «Нафтогазу» покинув МВС всього за п'ять хвилин до початку засідання наглядової ради «Укрнафти», а значить, був у міністерстві Авакова майже годину.
«Пізніше виявилося, що надважливе засідання наглядової ради «Укрнафти» було зірвано. Через відсутність кворуму», - йдеться в розслідуванні.
Водночас «засідання в будівлі МВС не просто відбулося, а й, схоже, планувалося без зайвих свідків».
«Як тільки машина знімальної групи з'явилася під МВС, охоронці Коломойського одразу почали їздити навколо. Пізніше охоронці олігарха пройшли повз автомобіль знімальної групи з великими наклейками», - додали журналісти.
Пізніше ці наклейки виявилися причеплені до скла журналістського автомобіля.
«Ні машина Коломойського, ні кортеж Яценюка до самого ранку не залишали будівлю МВС - ні через центральний, ні через бічні виїзди. Найімовірніше, що таємних візитерів таємно вивезли на інших машинах. Вже о шостій ранку у дворі на внутрішній парковці міністерства журналісти виявили позашляховик, схожий на той, що супроводжував Яценюка, а також автомобіль BMW, дуже схожий на модель, якою зазвичай пересувається олігарх Коломойський», - додали розслідувачі.


Журналісти нагадали, що «Коломойський раніше неодноразово висловлював підтримку Яценюку, коли той був на посаді прем'єра і від якого в тому числі залежав і сам бізнес Коломойського».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ході журналістського розслідування сплив компромат на одного з найближчих соратників президента України Петра Порошенка.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?