Українській владі вказали на проблему з прифронтовим містом на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українській владі вказали на проблему з прифронтовим містом на Донбасі: опубліковано відео

Українській владі вказали на проблему з прифронтовим містом на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Прифронтовий Маріуполь

з рештою України пов'язують всього лише два потяги і одна траса, яка фактично лежить в руїнах, і українській владі варто звернути на ці дороги пильну увагу.


Таку думку в своєму відео на ONLINE.UA висловив блогер Ярослав Матюшин.


«Хлопці, а ви не хочете переглянути зв'язок з Маріуполем, на всіх рівнях? Не тільки «Укрзалізниці», а й, наприклад, щось зробити з трасою Маріуполь-Запоріжжя - два роки вона лежить в руїнах, там ніхто не їздить», - запропонував він.


За словами Матюшина, «Маріуполь перетворюється на транспортно-логістичний півострів, тому що ми пов'язані з великою Україною однієї ниточкою - ми їдемо на Бердянськ, не доїжджаючи, повертаємо на Токмак, робимо гачок приблизно в 70 км до Запоріжжя, і цей вже відрізок починає розвалюватися, тому що він єдиний, ним йдуть всі військові ешелони, цивільні машини, рейсові автобуси».


Цей відрізок траси, підкреслив блогер, «відчуває колосальне навантаження, і ми скоро і цього втратимо»: «Фактично нас пов'язують ось цей автомобільний відрізок і два потяги, які зволили запустити в прифронтове місто - Маріуполь-Київ і Маріуполь-Львів. Усе".


«Складається враження, що на нас забили і махнули рукою - мовляв, як-небудь переб'ються. Наприклад, людям дуже важко дістатися з Маріуполя до Харкова, ну, і таких прикладів безліч», - резюмував він.



Більше  читайте в блозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: Власть, не отрезай Мариуполь от большой Украины.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?