Саакашвілі побачив у Brexit смертельну загрозу для України: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі побачив у Brexit смертельну загрозу для України: опубліковано відео

Саакашвілі побачив у Brexit смертельну загрозу для України: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі вважає, що в світлі виходу Великобританії зі складу Європейського союзу Україна повинна вжити "невідкладних і необхідних заходів для виживання".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"З жахом думаю про те, які брудні оборудки готові укласти деякі лідируючі німецькі, французькі та італійські політики з Путіним в умовах самоусунення Великобританії від європейських справ", - заявив Саакашвілі.
Також глава Одеської ОДА назвав  економічні санкції ЄС проти Росії дипломатичною перемогою президента України Петра Порошенка, але зазначив, що "сьогодні як ніколи потрібно мобілізуватися і нарешті почати реформи".
"Не втомлююся це повторювати останні два роки, але зараз зволікання стає смерті подібно, інакше нас "зіллють" і рука не здригнеться. З іншого боку, в разі справжніх реформ Україна стане потужним магнітом для всієї решти Європи", - резюмував Міхеїл Саакашвілі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі висміяли офіційного представника МЗС Росії Марію Захарову, яка придумала каламбур в зв'язку з референдумом у Великій Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?