У Росії розповіли про деградацію, яка завадила їй потрапити до Європи
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про деградацію, яка завадила їй потрапити до Європи

У Росії розповіли про деградацію, яка завадила їй потрапити до Європи
Джерело:  online.ua

Інтеграція Росії

 з Євросоюзом була неможливою через інтелектуальну та моральну деградацію російської еліти та усього суспільства.


Таку думку висловив колишній замміністра закордонних справ Росії (1991-1993 рр.), дипломат Георгій Кунадзе в інтерв'ю ONLINE.UA.

«Економісти, напевне, назвуть багато причин, через яких не відбулося інтеграції Росії з ЕС. Я ж думаю, що нисхідна еволюція політичного режиму і супутня їй інтелектуальна та моральна деградація еліти, та й усього суспільства, зробили інтеграцію Росії з Європою неможливою», — підкреслив він.

У той же час, експерт зазначив, що організації, створені Росією, на зразом Євразійсього союзу чи Організації договору колективної безпеки — це просто видимість або справжній фейк.


«Організації ці у своїй масі — чистий фейк. Думаю, що Росії вони потрібні зокрема для договірно-правового утримання у своїй орбіті рештки пострадянських країн, але ще в більшій мірі для того, аби почувати себе лідером якої-небудь групи держав», — резюмував він.

Більше читайте в інтерв'ю Георгія Кунадзе на ONLINE.UA: Україні не варто воювати за Крим — російський дипломат про Донбас, гординю Путіна і втратах Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?