Порошенко показав нове відео з фронту і зробив заяву щодо мобілізації
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко показав нове відео з фронту і зробив заяву щодо мобілізації

Порошенко показав нове відео з фронту і зробив заяву щодо мобілізації

Після демобілізації військових

, мобілізованих у п'яту чергу часткової мобілізації, їхнє місце у Збройних Силах України займуть бійці-контрактники.


Про це заявив президент України Петро Порошенко  під час свого візиту на передову зони АТО на Донбасі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови держави.

«Військовослужбовці, мобілізовані у п'яту чергу, повернуться додому у червні-липні. Важливо, що їх замінять не нові мобілізовані, а контрактники», — підкреслив він.

Президент додав також, що «якби ми діяли за інерцією, то вже повинна була б закінчуватись сьома черга мобілізації і оголошуватись восьма».

«Натомість ми робимо усе можливе, аби мінімізувати вплив війни на суспільство і економіку, дати йому максимально зосередитись на мирному будівництві нової України», — резюмував голова держави.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник президента і відомий волонтер Юрій Бірюков розкрив подробиці підготовки до візиту Петра Порошенко на передову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?