Знаменитий реформатор дав прогноз про зростання української економіки
Категорія
Економіка
Дата публікації

Знаменитий реформатор дав прогноз про зростання української економіки

Знаменитий реформатор дав прогноз про зростання української економіки
Джерело:  apostrophe.ua

Знаменитий польскій реформатор Лешек Бальцерович

, який займає посаду співголови групи стратегічних радників з підтримки реформ в україні, переконаний, що найближчим часом українцям варто очікувати економічного зростання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю «Апострофу».

«Після двух дуже складних років, причиною яких стали російська агресія та погана спадщина уряду Януковича, тепер вимальовується перспектива економічного зростання, що дуже важливо для людей», — підкреслив він.

У той же час Бальцерович додав, що Україні «потрібен цілий пакет реформ, який вже підготовлений у інтелектуальному сенсі».

«Найважливішим є зростання української економіки, без якого неможливе вирішення жодних суспільних проблем. Саме це й буде найголовнішим у шкалі успіху. Для того, аби це зрозуміти, треба реалізувати пакет підготованих реформ», — розповів реформатор.

По словам польского експерта, «ці реформи стосуються всієї держави, оскільки від роботи економіки залежить і те, якою є держава, як працюють суди, прокуратура».

«Крім того, багато залежить від бюджету. Критично важливо досягнути зменшення дефіциту бюджету, тому що без цього складно забезпечити економічне зростання і стабілізацію гривні», - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова МВФ Крістін Лагард висловила своє занепокоєння відсутністю реформ в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?