Парубій зробив заяву щодо законопроекту про вибори на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій зробив заяву щодо законопроекту про вибори на Донбасі

Парубій зробив заяву щодо законопроекту про вибори на Донбасі
Джерело:  interfax.com.ua

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій припускає, що проект закону про  вибори на окупованій території Донбасу  може з'явитися в парламенті та може бути включений до порядку денного сесії, але не бачить перспектив його прийняття.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
"Теоретично, він (законопроект) може з'явитися, особливо, якщо він буде внесений президентом, який має право вносити законопроекти для невідкладного розгляду. Звичайно, він може з'явитися і у Верховній Раді, і в порядку денному сесії. Але на сьогодні я не бачу ні перспектив для того, щоб цей законопроект з'явився в Раді, також я не бачу перспектив його позитивного розгляду", - сказав Парубій на брифінгу в Трускавці.
Спікер зазначив, що на сьогоднішній день в парламенті немає такого проекту закону - "він не зареєстрований жодним із суб'єктів законодавчої ініціативи".
"У період, коли йде загострення ситуації на сході, щодоби все більш активно російські окупанти атакують українські позиції, думаю, що це питання не буде сприйняте більшістю депутатів України", - додав Парубій.
Раніше повідомлялося, що  ватажки бойовиків ДНР і ЛНР відмовилися проводити вибори на окупованих ними територіях в разі, якщо Верховна Рада України прийме закон про вибори на Донбасі, не узгоджений з ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?