З'явився новий доказ того, що війну на Донбасі почав Путін: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явився новий доказ того, що війну на Донбасі почав Путін: опубліковано відео

З'явився новий доказ того, що війну на Донбасі почав Путін: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Донецький журналіст і блогер Денис Казанський надав нові докази того, що  військовий конфлікт на Донбасі  почали спецслужби, підлеглі президенту Росії Володимиру Путіну.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Казанський розповів про проросійського бойовика Антона Раєвського, якого він описав як "лютий сепаратист, нацик, скін", і про інтерв'ю, яке бойовик погодився дати за оплату в $50.


У розмові з журналістом бойовик розповів, як співробітники Головного розвідувального управління Росії, одним з яких є екс-"голова Ради міністрів" ДНР Олександр Бородай, провокували конфлікт на Донбасі.


"Раєвський розповідав, як українці підірвали машину, і був поранений російський військовий радник, говорив про співробітників ГРУ, які з самого початку розгойдували ситуацію на Донбасі. Гарматне м'ясо було з місцевих, а організатори - з Росії. І Бородай - ГРУшник, це давно встановили", - розповів Казанський.



Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Путін не збирався вводити війська, але не вистачило фанатів "Новоросії" - Денис Казанський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?