Обама майже вірно назвав загиблих героїв "Ігри престолів": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама майже вірно назвав загиблих героїв "Ігри престолів": опубліковано відео

Обама майже вірно назвав загиблих героїв "Ігри престолів": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент США Барак Обама  практично вірно назвав усіх загиблих героїв серіалу «Гра престолів», знявшись в ролику "П'ять речей, які важчі за реєстрацію для голосування".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BuzzFeed.


У своєму ролику Обама закликав американців вносити свої імена в списки виборців, і, щоб показати, наскільки проста процедура реєстрації, він спробував побудувати вежу з кукурудзяних пластівців, зв'язати браслет дружби, розплутати навушники, а також перерахувати всіх загиблих персонажів серіалу "Гра престолів".


Обама згадав Неда і Робба Старков, Кхала Дрого, а потім записав в мерці Джона Сноу, персонажа, який воскрес в останньому сезоні «Ігри престолів».


При цьому найважчою втратою для Обами стала смерть конюха Ходора. "Це було сумно", - прокоментував загибель персонажа президент США.


Відзначимо, що раніше Обама зізнався, що любить дивитися серіал "Гра престолів", однак практично не запам'ятовує імена героїв серіалу.


Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року. Чинний глава держави Барак Обама не буде в них брати участь.


У США не існує загальнонаціонального списку виборців, і для участі в голосуванні на президентських виборах кожен громадянин повинен попередньо зареєструватися. Така виборча система в США була придумана для зниження ризику шахрайства.




Як повідомляв ONLINE.UA,  російський публіцист і блогер Володимир Голишев вважає, що участь Росії в сирійській війні була результатом "ігри" президента США Барака Обами, який дозволив президенту Росії Володимиру Путіну вплутатися в конфлікт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?