Жириновський прямо заявив, що хоче захопити Україну і ще кілька країн
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський прямо заявив, що хоче захопити Україну і ще кілька країн

Жириновський прямо заявив, що хоче захопити Україну і ще кілька країн

Скандальний російський політик і лідер ЛПДР Володимир Жириновський

 заявив, що хоче захопити Україну, країни Прибалтики, Кавказу та Середньої Азії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Радіо Свобода

.


Виступаючи на з'їзді партії в Москві, він оголосив гасла, з якими партія піде на вибори в Держдуму. Серед них: "Досить принижувати росіян", "Повернути кордони СРСР", а також "Вставай, велика Росія".


Такі гасла політик пояснив тим, що мільйони росіян, на його думку, були "вигнані" з Середньої Азії, Кавказу, України та Прибалтики. Лідер ЛДПР заявив також, що територію Росії не можна ділити за національним принципом. Головним принципом устрою країни, як він вважає, повинен бути територіальний.
З'їзд ЛДПР мав висунути список кандидатів в депутати Держдуми, який, як очікується, очолить Жириновський. Вибори в Держдуму РФ пройдуть 18 вересня.
Раніше  Володимир Жириновський видав новий пропагандистський перл, заявивши про те, що в Україні заборонений російську мову і будь-яка згадка Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?