Дочекався: в соцмережах посміялися з почесного звання Віктора Павліка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дочекався: в соцмережах посміялися з почесного звання Віктора Павліка

Дочекався: в соцмережах посміялися з почесного звання Віктора Павліка
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли присвоєння звання "Народний артист України" співакові і викладачеві Київського національного університету культури і мистецтв Віктору Павліку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Інтернет-користувачі сміються над тим, як Віктор Павлик, який очікував присвоєння "Народного артиста України" від Віктора Януковича, отримав його тільки від нинішнього президента.
Користувач Тарас Хуторний опублікував архівне відео, де Павлик ділиться своїми очікуваннями.
"Співак Віктор Павлік все-таки став народним артистом. Ще в 2010-му році він святкував перемогу Віктора Януковича в його штабі, не соромлячись на камеру "вилизував" зад ВФЯ. Мовляв, за підтримки Янека. Непрозоро натякав: очікую від нового президента почесного звання. Дочекався... від Порошенка".



"Ну да, найбільший недолік Павліка як співака - це, звичайно, підтримка Януковича)))", "Легендарний на той час тролінг", - пишуть користувачі в коментарях до посту.
Відзначимо, з 1999 року Віктор Павлік є заслуженим артистом України.
Нагадаємо, указ президента України про присвоєння звання "Народний артист" для Віктора Павліка з'явився на сайті Адміністрації президента 28-го червня, однак датований він 25-м червня.
Як повідомляв ONLINE.UA, Віктор Павлік шукає можливість запропонувати американській співачці Бейонсе дует.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?