Розгорається скандал із депутатами від Опоблоку, які погралися в окупантів: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Розгорається скандал із депутатами від Опоблоку, які погралися в окупантів: з'явилися фото

Розгорається скандал із депутатами від Опоблоку, які погралися в окупантів: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі розгорається скандал навколо двох депутатів Бабушкінської районної ради Дніпра від "Опозиційного блоку", Антона Русанова і Сергія Хруща, які вирішили «пожартувати» і виклали свої селфі в російській камуфляжній формі, поставивши геотеги «Ростов-на-Дону».
Про це повідомляє ONLINE.UA.
У коментарях до фото була додана «жартівлива» фраза: "потроллити упоротих укропів".
Пізніше виявилося, що свій «жарт» депутати зняли під час гри в пейнтбол, а провокаційні селфі були видалені з їх сторінок в соцмережах.
Тим часом ці фотографії викликали величезний резонанс в соціальних мережах, і особами депутатів зацікавилися на сайті "Миротворець".



Також цю історію прокоментувала депутат Дніпровської міськради Юлія Дмитрова.
«Чого так злякався Антон Русанов?! Але скріни не горять. Хоч сто раз видали пост. Отже, повторюся, депутати районів від оппи зіграли в пейнтбол в формі новий піксельний камуфляж для російських ЗС. І ще зі стьобом вказавши локацію для упоротих укропів (як він сам висловився) в Ростові-на-Дону. От молодець, біжи тепер на поїзд, не запізнися», - написала вона.
Тим часом на сайті «Миротворець» грайливого настрою Русанова і Хруща не зрозуміли, і депутати були внесені в базу даних як бойовики незаконних збройних формувань.
Пізніше співробітники "Миротворця" написали: «Ну чьо, виродки, пожартували? Ми теж вирішили пожартувати. Впевнені, що незабаром ви переконаєтеся, що наш жарт набагато крутіше. Хто в темі, той вже зв'язався з нами і сказав, що ми фашисти-жартівники ще ті».





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава "Миротворця" зробив гучну заяву про публікації сайту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?