Журналісти розвідали подробиці про народження внучки Тимошенко: з'явилися відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти розвідали подробиці про народження внучки Тимошенко: з'явилися відео

Журналісти розвідали подробиці про народження внучки Тимошенко: з'явилися відео
Джерело:  ТСН

У мережі з'явилися подробиці народження внучки екс-прем'єра, народного депутата і лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Як виявилося, дочка Юлії Тимошенко, Євгенія, народила первістка вагою 3 кг, в одному зі звичайних пологових будинків в спальному районі Києва 26 червня.
Вагітність і пологи проходили в обстановці суворої секретності.
Увечері 29 червня до стін пологового будинку прибув чоловік Євгенії Тимошенко, Артур Чечоткін, а пізніше приїхала і новоспечена бабуся в супроводі численних охоронців, які і забрали матір і новонароджену з лікарні, незважаючи на наміри лікарів залишити їх під наглядом.




Як відомо, Євгенія Тимошенко 7 років була одружена з британським рок-музикантом Шоном Карром, однак у пари за кілька років спільного життя так і не з'явилося дітей. У мережі ходила інформація про те, що дівчина довго лікувалася від безпліддя, і подружжя мало намір усиновити дитину.


В кінці грудня 2014 року Тимошенко-молодша вийшла заміж вдруге - за бізнесмена Артура Чечоткіна. Пара відсвяткувала масштабне весілля на НСК "Олімпійський" в Києві, куди було запрошено близько 200 гостей, серед яких були відомі політики та громадські діячі.



Як повідомляв ONLINE.UA, новина про те, що Юлія Тимошенко стала бабусею, викликала справжній ажіотаж у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?