У Гройсмана розкритикували українські ЗМІ за переселенців
Категорія
Політика
Дата публікації

У Гройсмана розкритикували українські ЗМІ за переселенців

У Гройсмана розкритикували українські ЗМІ за переселенців
Джерело:  Новини Донбасу

Заступник міністра у справах окупованих територій і тимчасово переміщених осіб в Кабміні прем'єра Володимира Гройсмана Георгій Тука

заявив, що українські засоби масової інформації формують образ переселенця, який не відповідає дійсності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Новости Донбасса

.


За словами Туки, те, що він бачить в результатах соціологічних опитувань, і що показують по телевізору ЗМІ, значно відрізняється.


"Більше 80% українців позитивно або нейтрально ставляться до переселенців, але якщо подивитися наші ЗМІ, то здається, що більшість українців негативно ставляться до переселенців", - сказав він.


Тука вважає, що через це у багатьох людей, в тому числі тих, які хотіли б виїхати на підконтрольну українській владі територію, зникає таке бажання.


Нагадаємо, раніше

Георгій Тука заявляв, що реальна кількість вимушених переселенців становить близько 800 тисяч осіб, а не 1,7 млн ​​чоловік, як стверджують в Мінсоцполітики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?