Як Порошенко намагатиметься залишитися президентом - названі головні кроки
Категорія
Політика
Дата публікації

Як Порошенко намагатиметься залишитися президентом - названі головні кроки

Як Порошенко намагатиметься залишитися президентом - названі головні кроки
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко  намагатиметься залишитися на посту глави держави, продовжуючи шлях реформування.


Про це політичний експерт Євген Магда написав в статті для ONLINE.UA.


На думку Магди, є чотири ключові напрямки, за якими буде працювати Порошенко для збереження рейтингів серед населення України: реформування судової системи і Генпрокуратури, підвищення боєздатності Збройних сил України та демонстрація ефективної роботи спецслужб.


Також політичний експерт пояснив, що "в умовах Brexit-а, що відбувся, складно розраховувати, що Угода про асоціацію і багатостраждальний безвізовий режим з ЄС стануть локомотивами рейтингового зростання. Для збереження позицій цього може бути достатньо, але для боротьби за другу президентську каденцію може не вистачити".


"Петру Порошенко необхідні переконливі перемоги і реальні перетворення всередині країни, яка вже третій рік живе в системі координат #зрада - #перемога", - резюмував Євген Магда.


Повний текст статті  читайте на ONLINE.UA: "Порошенко готують великі проблеми: чотири пункти оборони президента".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?