Яма за ямою: Порошенко вніс пропозицію щодо поліпшення доріг
Категорія
Політика
Дата публікації

Яма за ямою: Порошенко вніс пропозицію щодо поліпшення доріг

Яма за ямою: Порошенко вніс пропозицію щодо поліпшення доріг
Джерело:  Depo

Президент України Петро Порошенко заявив, що якість доріг в країні залишає бажати кращого, тому Кабінету міністрів варто спрямувати всі зусилля на ремонт дорожнього покриття.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на depo.ua.
"Поліція потребує теж якісних доріг. Їм же патрулювати цілодобово - яма за ямою. І наші спільні зусилля - виділення коштів, мільярдів гривень", - сказав Порошенко.
Для цього глава держави порадив усім чиновникам об'єднатися.
"Об'єднуючи зусилля президента, парламенту, уряду, місцевих адміністрацій, вийдемо на необхідний результат", - сказав Порошенко.
Він заявив, що до кінця року поліція з'явиться на всіх магістралях України.
"На тлі порівняння з анекдотичним даішником Петренком, який з ранку ще не їв, маємо разюче позитивну тенденцію щодо людей до нових поліцейських. На сьогодні працівники підрозділів патрульної поліції обслуговують понад півтори тисячі кілометрів автомобільних доріг в дев'яти областях. До кінця року роботу поліції впровадять на всіх магістралях України міжнародного значення", - резюмував Порошенко.
Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв, що вже навесні 2017 року Україні почнеться масштабне будівництво доріг. Прем'єр підкреслив, що оцінює вартість таких робіт в кілька мільярдів доларів, при цьому, за словами Гройсмана, закупівлі здійснюватимуться на прозорих тендерах, а джерелами фінансування будуть кошти Світового банку та держкошти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?