У НАТО зробили сенсаційну заяву про відступ Росії з України
Категорія
Політика
Дата публікації

У НАТО зробили сенсаційну заяву про відступ Росії з України

У НАТО зробили сенсаційну заяву про відступ Росії з України

Міністр оборони Польщі Антоні Мацеревіч висловив надію на те, що рішення, прийняті на саміті НАТО у Варшаві, змусять Росію відступити з окупованих нею українських територій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Польща.
«Ми сподіваємося, що ці переговори (на саміті Альянсу - Ред.) приведуть до того, що Росія не тільки відмовиться від агресивних кроків, а й відступить з територій України, які вона незаконно зайняла», - заявив він.
Також Мацеревіч натякнув, що «під час саміту НАТО у Варшаві буде прийнято знакове рішення».
«Протягом довгого часу Росія думала, що має право це рішення оскаржити. До його прийняття у нас немає підстав про щось говорити. Після того, як рішення буде прийнято, ми зможемо почати розмову про те, як зберегти мир у всьому світі», - додав він.
Як відомо, саміт Альянсу відбудеться 8 і 9 липня на Національному стадіоні у Варшаві.
Нагадаємо, раніше експерт Центру Разумкова з питань зовнішньої політики і міжнародної безпеки Олексій Мельник в інтерв'ю ONLINE.UA оцінив прогнози про напад Росії на країни НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?