В Україні оцінили шанси Гіві і Мотороли потрапити в Раду: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні оцінили шанси Гіві і Мотороли потрапити в Раду: опубліковано відео

В Україні оцінили шанси Гіві і Мотороли потрапити в Раду: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Розмови про те, що одіозні бойовики "Гіві" і "Моторола" стануть депутатами Верховної Ради України, є не більше ніж страшилкою, вважає політичний оглядач і блогер Олександр Михельсон.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
Він зазначив, що в разі виконання вимог щодо безпеки, описаних в Мінських угодах, в Європейському союзі можуть зажадати проведення виборів для сепаратистів. "Нехай вони там для себе стають місцевими головами, мерами, депутатами місцевих рад тощо", - прокоментував таку можливість блогер.
У той же час Міхельсон наголосив на неможливості такого розвитку подій, за якого бойовики так званої ДНР стануть нардепами. "Ніхто не говорить про те, що "Гіві" з "Моторолою" стануть депутатами Верховної Ради, є така популярна страшилка-шугалка в наших соцмережах, але все одно це було б дуже погано", - зазначив він.
"Це викликало б великий негатив, стало б великою політичною поступкою агресивній політиці Росії, що заодно дозволило б Росії наполягати на скороченні, якщо не знятті, санкцій", - резюмував Олександр Михельсон.


Нагадаємо, ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко думає про створення партії у Верховній Раді України, яка б представляла інтереси окупованого Донбасу.
Повний текст блогу читайте на ONLINE.UA: "Война и переговоры по Донбассу: три плохих и тревожных сигнала для Украины".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?