Стало відомо число жителів Донбасу, які отримали "паспорта ДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо число жителів Донбасу, які отримали "паспорта ДНР"

Стало відомо число жителів Донбасу, які отримали "паспорта ДНР"
Джерело:  ДАН

На непідконтрольній українському уряду території Донецької області з березня 2016 року видали близько п'яти тис так званих  "паспортів" ДНР.


Про це заявив заступник начальника міграційної служби "Міністерства внутрішніх справ" ДНР Ігор Скреба, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


"На сьогоднішній день ми видали близько п'яти тисяч паспортів громадянина Донецької Народної Республіки", - заявив Скреба.


Нагадаємо,  перший "паспорт" громадянина так званої ДНР отримав ватажок угруповання Олександр Захарченко. Видача розпочалася 16 березня 2016 року для тих, хто досяг 16-річного віку, моменту зміни фотографії в документі та тих, хто загубив паспорт.


Як повідомляв ONLINE.UA, б ойовики ДНР визнали, що з їх "паспортами" жителі Донецької області не зможуть виїхати в Росію, незважаючи на те, що раніше заявляли протилежне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?