Тіна Кароль повернулася "додому": опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль повернулася "додому": опубліковано фото

Тіна Кароль повернулася "додому": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Українська співачка Тіна Кароль

прилетіла в Юрмалу, щоб взяти участь у фестивалі "Made in Ukrainа", який в розпал літнього сезону на північному узбережжі Латвії проводить студія «Квартал 95».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.


Артистка опублікувала у своєму мікроблозі фото з аеропорту, куди приїхали її зустрічати журналісти. Тіна назвала курортне латвійське місто своєю "домівкою".


"Я рада повернутися додому. Юрмала - це колиска моєї творчості. Десять років тому тут запалилася моя зірка", - підписала кадр зірка.


На фото співачка позує в легкій квітковій сукні з оберемком білих троянд. Образ Тіна доповнила кепкою чорного кольору і сонцезахисними окулярами.



У перший вечір фестивалю, 22 липня, Тіна Кароль візьме участь в концерті-зйомці шоу "Вечірній Квартал", який відбудеться в концертному залі "Дзінтарі".


"Сцена "Дзінтарі" - це особлива сцена для мене, я щаслива, що заспіваю на ній знову. Сподіваюся, мій мікрофон не відключиться, як колись на "Новій хвилі", - підписала знімок співачка, на якому стоїть в чорному спортивному костюмі на березі моря.



Тіна Кароль також стане спеціальним членом журі літнього кубку гумористичного шоу «Ліга сміху», під егідою якого пройде другий день фестивалю, 23 липня.


Відзначимо, ведучим «Ліги Сміху» виступить Володимир Зеленський. Разом з Кароль судити чемпіонат України з гумору буде журі з тренерів-наставників, які полюбилися глядачам: Олексій Потапенко, Оля Полякова, Юрій Горбунов, Сергій Сивохо, Антон Лірник, Ігор Ласточкін.


У завершальний день, 24 липня, відбудеться великий музичний концерт української естради «Юрмаліто». На сцені виступлять: Тіна Кароль, Потап і Настя, Джамала, Оля Полякова, «Мачете», «ТІК», DziDzio, «Время и Стекло», Mozgi, Pianoбой і Руслана.


Нагадаємо, Тіна Кароль стала відомою Україні після тріумфу на фестивалі молодих виконавців "Нова хвиля 2005". Артистка принесла рідній країні друге місце і отримала спеціальний приз від Алли Пугачової в розмірі 50 тис. доларів. Під час виконання пісні I feel good у співачки перестав працювати мікрофон, і Тіна Кароль кричала слова пісні глядачам, які тут же підтримали молоду вокалістку оплесками.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Тіна Кароль продемонструвала шикарну сукню-вишиванку від української дизайнерки Юлії Магдич

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?