На наречену Кличка подали до суду через собак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На наречену Кличка подали до суду через собак

На наречену Кличка подали до суду через собак
Джерело:  online.ua

Колишня доглядальниця собак американської зірки Хайден Панеттьєрі подала в суд на актрису за те, що та не доплатила їй велику суму грошей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Як зазначає видання, Тіа Брукс заявила, що наречена українського боксера Володимира Кличка не доплатила їй $8,5 тисяч за те, що та доглядала за двома її собаками - Зандером і Зеною.
Кілька років тому актриса взяла двох песиків із притулку - метиса ротвейлера і лабрадора і суміш лабрадора з пітбулем. Панеттьєрі залишила їх на утримання Брукс (за $30 на день) до тих пір, поки не знайдуться постійні господарі тварин.
Однак після закінчення 6 років Тіа сама дала оголошення і знайшла господарів для собак.
Як повідомляється в листі актриси і її юриста Марті Сінгера, доглядальниця продовжувала виставляти рахунки за свої послуги навіть тоді, коли собак у неї вже не було.
Як зазначається, за цей термін Хайден витратила близько $120 тисяч за догляд за Зеною і Зандером.
Брукс, зі свого боку, аргументує тим, що багато грошей пішло на ветеринарів, адже одна з собак була дуже хвора.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше наречена боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі опублікувала у себе на соцсторінці фотографію зі своєю сім'єю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?