Відомий російський актор виграв суд у журналістів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий російський актор виграв суд у журналістів

Відомий російський актор виграв суд у журналістів
Джерело:  online.ua

Популярний російський актор, зірка серіалу "Бригада" Сергій Безруков відсудив у російського видання компенсацію за незаконне використання його фотографій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Савеловський суд Москви стягнув 50 тисяч рублів (приблизно 20 000 грн) з газети "Комсомольская правда" на користь актора Сергія Безрукова за незаконну публікацію його фотографій.
Про це РосЗМІ повідомив прес-секретар суду Костянтин Тимошенко.
"Суд частково задовольнив позовні вимоги Безрукова, визнавши порушеним право актора на недоторканність приватного життя і охорони зображення. Також на користь позивача стягнуто 40 тисяч рублів з Комсомольської правди і 10 тисяч рублів з кореспондента видання Анни Велігжаніної в якості моральної компенсації", - сказав він.
Відзначається, що в провадженні Свалявського суду перебувають ще чотири аналогічні позови актора до різних ЗМІ, їх розгляд призначено на серпень.
Нагадаємо, в 2014 році актор відсудив 330 рублів за публікацію фотографій своїх позашлюбних дітей.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Сергій Безруков заспівав Висоцького для військових РФ в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?