Став відомий розмір призових для українських спортсменів на Олімпіаді в Ріо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Став відомий розмір призових для українських спортсменів на Олімпіаді в Ріо

Став відомий розмір призових для українських спортсменів на Олімпіаді в Ріо

Українські спортсмени, які поїдуть на Олімпіаду-2016 в Ріо, отримають від Національного олімпійського комітету 300, 200 і 120 тисяч гривень за кожну золоту, срібну і бронзову нагороду відповідно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НОК України.
Національний олімпійський комітет України в доповнення до державних премій встановив власні грошові винагороди для медалістів нинішніх Ігор в Ріо-де-Жанейро.
""НОК постійно підтримує олімпійців і радий встановити власні премії майбутнім медалістам як додаткову мотивацію для кращих виступів на Олімпійських іграх. Вірю, що наші олімпійці порадують нас своїми виступами і над п'єдесталом пошани в Ріо підніматиметься прапор держави і звучатиме гімн України, а всіх нас переповнюватиме почуття гордості за спортивні перемоги наших атлетів заради своєї країни", - цитує президента НОК Сергія Бубку прес-служба.
Нагадаємо, Олімпіада-2016 пройде в Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня 2016 року. У змаганнях візьмуть участь 10 500 спортсменів, які розіграють 306 комплектів нагород в 28 видах спорту.
Раніше повідомлялося, що Спортивний арбітражний суд (CAS) відмовився задовольнити позов Олімпійського комітету Росії до Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) і допустити російських легкоатлетів на Олімпіаду-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?