Український лев" побив американця в США: опубліковано відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український лев" побив американця в США: опубліковано відео нокауту

Український лев" побив американця в США: опубліковано відео нокауту
Джерело:  online.ua

Український боксер Євген "Український лев" Хитров, який виступає в середній вазі, здобув 14-ту перемогу в кар'єрі.
Як повідомляє ONLINE.UA, вночі 22 липня Хитров нокаутував американця Пола Мендеса в бою, який відбувся в Машантукеті (Коннектикут, США).
Українець домінував в рингу з перших хвилин бою. Рефері зупинив поєдинок в дев'ятому раунді після серії найнебезпечніших ударів українця.
За весь бій Хитров завдав 482 точних удари, тоді як суперник тільки 125.
"Я виконав свій план на бій. Я багато працював над захистом, і мій захист значно поліпшився. Це був мій найкращий бій, тому що мій суперник не бігав від мене, а бився. Я не був здивований тим, що він витримав так багато моїх ударів, тому що вкладався я не в кожен удар - я дозував удари, але деякі з них були сильними. Тепер я хочу провести ще пару боїв, після чого битися за світовий титул. Я дуже важко працював задля цієї мети. Я не збираюся нікого уникати. Я хочу битися з Геннадієм Головкіним і забрати його пояси!", - сказав Хитров.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?