У квартиру російського політолога в Москві вломилася ФСБ
Категорія
Світ
Дата публікації

У квартиру російського політолога в Москві вломилася ФСБ

У квартиру російського політолога в Москві вломилася ФСБ
Джерело:  online.ua

У квартиру  російського політолога, публіциста і вченого Андрія Піонтковського  нагрянули співробітники Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Піонтковського.
"У мою квартиру в Москві, де зараз знаходиться мій онук Філіп, ломляться люди з ФСБ. На місце виїхав адвокат Марк Захарович Фейгін", - написав він.
Як відомо, у вересні 2014 року Піонтковський підписав заяву з вимогою «припинити агресивну авантюру: вивести з території України російські війська і припинити пропагандистську, матеріальну і військову підтримку сепаратистів на Південному Сході України».
У лютому 2016 року Андрій Піонтковський покинув Росію, побоюючись кримінального переслідування, після виявлення Генпрокуратурою РФ "ознак екстремізму" в його статті «Бомба, яка готова вибухнути», опублікованій на сайті «Ехо Москви».
Раніше  Андрій Піотковскій заявляв, що президент Росії Володимир Путін має намір за допомогою військового шантажу "впихнути" окупований Донбас до складу України, при цьому головна мета Кремля - ​​збереження так званих ДНР-ЛНР під його контролем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?