Луценко дав незвичну пораду тим, хто готується зустрічати хресну ходу
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко дав незвичну пораду тим, хто готується зустрічати хресну ходу

Луценко дав незвичну пораду тим, хто готується зустрічати хресну ходу

Генпрокурор Юрій Луценко порадив патріотам, котрі збираються протистояти хресній ході, організованій Московським патріархатом, замість силових акцій взяти участь в українській ході Київського патріархату.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря голови ГПУ Лариси Сарган.

«Найкращим проявом своїх почуттів була б участь 28 липня в українській ході, яка ініційована патріархом Філаретом», — підкреслив він.

Також Луценко зазначив, що участю в українсьій ході «можна продемонструвати свою українську позицію, заодно продемонструвавши, що в Україні є потужна українська церква, яка займає зовсім іншу позицію по відношенню до суспільства і країни ».

«о окрім миру нам потрібна ще перемога. Не буває одностороннього миру. Україна може отримати мир в результаті своєї духовної, моральної і військової перемоги. За це молиться Київський патріархат», — підкреслив він.

На завершення генпрокурор додав, що особисто він, «як людина» скромно стане в колону патріарха Філарета.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на в'їзді до Борисполя, передмістя Києва, встановили «блокпост», організатори якого готуються зустріти хресну ходу Московського патріархату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?