Українські зірки запалили в Юрмалі: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські зірки запалили в Юрмалі: опубліковані фото і відео

Українські зірки запалили в Юрмалі: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У Латвії завершився фестиваль гумору і музики Made in Ukraina, організований студією "Квартал 95", на якому виступили українські артисти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DELFI.
У легендарному залі "Дзінтарі" на концерті української естради "Юрмаліто" виступили: переможниці Євробачення-2016 Джамала і Євробачення-2004 Руслана, Потап і група "Мозги", Тіна Кароль, гурти "Воплі Відоплясова", "Мачете", "Время и Стекло", "Дзідзьо", "Суперблондинка" Оля Полякова та багато інших.


Солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва опублікувала в своєму Instagram-акаунті веселе відео, на якому вона і Джамала запалюють під хіт "О боже, какой мужчина" у виконанні Олі Полякової.
"Оля віджигає", - лаконічно підписала ролик зірка.


Відзначимо, фестиваль Made in Ukrainā почався в Ризі безкоштовним промо-концертом на Ратушній площі, а продовжився, за влучним визначенням Потапа, "чудовим поєднанням музики і гумору в залі "Дзінтарі" - концертами "Вечірній Квартал. Бенефіс", "Ліга сміху. Літній кубок" (перемогла єдина україномовна команда VIP Тернопіль) та великим асорті зірок української естради.
Нагадаємо, українська співачка Тіна Кароль назвала Юрмалу своїм "домом".
== 00 ==
Олег Скрипка та "Воплі Відоплясова"



Тіна Кароль



Тіна Кароль



Pianoбой Дмитро Шуров



Потап і гурт "Мозги"



Надя Дорофєєва



Оля Полякова



Оля Полякова



Дзидзьо



Руслана


 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?