Тіна Кароль розповіла про зміни в особистому житті: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль розповіла про зміни в особистому житті: опубліковано відео

Тіна Кароль розповіла про зміни в особистому житті: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно заінтригувала шанувальників каблучкою на правій руці, поділилася подробицями свого приватного життя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Співачка зізналася журналістам українського телеканалу, що вона не одна.
"Я справді не одна. У мене є мій синочок Веніамін. І бути разом з ним, я завжди буду молитися, щоб ніщо нас не розлучило", - відповіла Тіна на питання про те, чи виповнилося її бажання, яке вона загадала під Новий рік, щоб не бути самотньою.
Коли ж журналіст уточнила, чи не може Тіна порадувати шанувальників змінами в особистому житті, співачка відповіла: "Ні, ні", при цьому дуже загадково посміхнулася.
Також Кароль поділилася спогадами про дебют на "Новій хвилі" 10 років тому. Тіна показала піджак, в якому вона підкорила сцену "Дзінтарі" на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля 2005".
"Це саме той піджак. Для мене це таке ностальжі. Я приїхала в Юрмалу і відчувала той самий мандраж. Як фантомні болі бувають, так це фантомний мандраж", - поділилася враженнями артистка.


Нагадаємо, 22 липня Тіна Кароль виступила на сцені концертного залу "Дзінтарі" в Юрмалі в рамках фестивалю Made in Ukraina, організованого студією "Квартал 95".
Як повідомляв ONLINE.UA, українські зірки запалили в Юрмалі на концерті української естради "Юрмаліто".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?