Порошенко поговорив з Меркель і Олландом: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко поговорив з Меркель і Олландом: з'явилися подробиці

Порошенко поговорив з Меркель і Олландом: з'явилися подробиці
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко  під час телефонної розмови обговорив з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель порушення Росією Мінських домовленостей та шляхи врегулювання ситуації на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


Відзначається, що учасники розмови домовилися інтенсифікувати роботу в Нормандському та інших форматах, а зокрема, - узгодити чітку «дорожню карту» імплементації Мінських домовленостей, яка повинна включати виконання Росією компонента безпеки.


Також український президент закликав посприяти у звільненні українських політв'язнів на території Росії і численних українських заручників на окупованій території.


Під час розмови окрему увагу приділили прискоренню прийняття країнами-членами ЄС рішення про введення безвізового режиму для українських громадян.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст Віталій Портніков висловлював думку про те, що  президент РФ Володимир Путін розуміє слово "перемир'я" як отримання можливості для подальшої дестабілізації

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?