Бойовик ДНР хоче отримати високий пост в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик ДНР хоче отримати високий пост в Росії

Бойовик ДНР хоче отримати високий пост в Росії
Джерело:  vk.com/bird.born

Російський бойовик Єгор Козін, відомий під псевдонімом «Руський», після участі в боях проти українців на Донбасі вирішив стати мером міста Ухта, в Росії, де він зараз проживає.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію зі сторінки бойовика в соціальній мережі Вконтакті.
"Вчора я подав документи до конкурсної комісії Ради муніципальної освіти міської округу «Ухта» для участі в конкурсі на заміщення посади керівника адміністрації", - написав він.
У своїй заяві найманець перерахував основні факти своєї біографії.
Зокрема, він повідомив, що брав участь в російському вторгненнi в Грузію в 2008 році, а в молодості працював на весіллях тамадою.
"Учасник двох воєн. Південна Осетія в 2008 і Україна в 2014. Обидві війни не увійшли в офіційні записи в військових частинах РФ і ЛНР», - написав він.
За його словами, «за деякі моменти мені соромно, за інші я гордий».
«Але все це рядки мого життя», - поетично додав найманець, не звертаючи увагу на орфографію.
Відзначимо, що Козін приїхав на Донбас влітку 2014 року і вступив в банду нинішнього ватажка ЛНР Ігоря Плотницького - батальйон "Зоря".
Після окупації бойовиками міста Лутугіне Плотницький призначив росіянина "мером" цього міста.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український журналіст розповів про жахливі умови і свавілля, в яких живуть люди на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?