Тетерук, Білецький, Тимошенко та інші: 14 нардепів отримають нагороди
Категорія
Політика
Дата публікації

Тетерук, Білецький, Тимошенко та інші: 14 нардепів отримають нагороди

Тетерук, Білецький, Тимошенко та інші: 14 нардепів отримають нагороди

Кабмін України пропонує президентові Петру Порошенку нагородити 14 депутатів Верховної Ради ювілейною медаллю "25 років незалежності України".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".
"Рішення прийнято", - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду.
За словами міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, в уряд надійшло подання від спікера парламенту Андрій Парубія про нагородження 14 депутатів, які брали участь в антитерористичній операції на сході України. Кабмін підтримав наданий список депутатів і передав його президенту.
Згідно з документом, депутатів пропонується нагородити медаллю з нагоди 25-ї річниці Незалежності за вагомі особисті заслуги у становленні незалежності України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне і бездоганне служіння українському народові.
Серед депутатів, яким хочуть вручити нагороду, - Євген Дейдей, Юлій Мамчур, Андрій Тетерук, Дмитро Ярош, Юрій Тимошенко та інші.


Раніше стало відомо, що в День незалежності України в Києві відбудеться військовий парад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?