У Києві сталася "п'яна" ДТП зі стріляниною та гонитвою: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві сталася "п'яна" ДТП зі стріляниною та гонитвою: з'явилися фото і відео

У Києві сталася "п'яна" ДТП зі стріляниною та гонитвою: з'явилися фото і відео
Джерело:  ДТП.kiev.ua

У ніч на 29 липня на Кільцевій дорозі  міста Київ  сталася серйозна ДТП, винуватцем якої став нетверезий водій Toyota Land Cruiser.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.
В результаті конфлікту нетверезий чоловік зробив постріл з пістолета і почав тікати на авто Toyota Land Cruiser по Окружній від Борщагівки до Жулянського шляхопроводу. За ним кинулися два патрулі поліції. Не доїжджаючи до вулиці Трублаїні Toyota на розвороті виїхала на зустрічну смугу і тут же протаранила Волгу з причепом, який відлетів на автомобіль Mazda, що їхав позаду.
Після удару винуватець аварії закрився в авто. Витягнути його вдалося, розбивши скло.
В аварії тяжко постраждали чоловік і жінка з Волги. Їх витягували рятувальники ДСНС. У важкому стані літню пару терміново госпіталізували в реанімацію 17 лікарні.
Винуватець аварії, 1989 року народження, відбувся синцями та забоями.


Раніше повідомлялося, що  в Київській області на території Броварського району в селищі Скибин в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три людини, ще двоє отримали травми.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?