Порошенко видав привітання з нагоди нового свята в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко видав привітання з нагоди нового свята в Україні

Порошенко видав привітання з нагоди нового свята в Україні
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко

привітав особовий склад та ветеранів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, які 29 липня вперше відзначають своє професійне свято.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


«Сьогодні військовослужбовці Сил спеціальних операцій вперше відзначають своє професійне свято, засноване як визнання вагомих заслуг підрозділів особливого призначення в боротьбі за територіальну цілісність і незалежність нашої держави», - йдеться в тексті привітання.


«Ваші обличчя завжди залишаються за кадром фотокореспондентів і телеоператорів, але весь український народ знає, що в умовах військової агресії проти нашої держави ви чесно і самовіддано виконуєте поставлені завдання, постійно ризикуючи власним життям», - зазначив президент.


За словами Порошенка, високий рівень психологічної, фізичної та бойової підготовки, поєднання досвіду і юнацького завзяття і надалі допомагатимуть воїнам спецназу вирішувати завдання захисту Вітчизни в будь-яких умовах.


«У нашій пам'яті назавжди залишаться імена кожного військовослужбовця Сил спеціальних операцій, хто віддав своє життя за незалежність України», - підкреслив президент, побажавши спецназівцям і їх рідним міцного здоров'я, миру, добробуту та злагоди.


Раніше повідомлялося, що

українські військові на Донбасі просунулися вглиб окупованої бойовиками території на 3-4 кілометри під Новотроїцьким Донецької області

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?