Волонтер повідомив про важливий успіх військ АТО на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Волонтер повідомив про важливий успіх військ АТО на Донбасі

Волонтер повідомив про важливий успіх військ АТО на Донбасі
Джерело:  online.ua

Волонтер Юрій Мисягін розповів, що військовослужбовці Збройних сил України взяли нові позиції в районі Світлодарська Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера.
Відзначимо, що Світлодарськ разом з прилеглими населеними пунктами утворює так звану "Світлодарську дугу", де українським військовим вдалося взяти нові позиції і почати укріплюватись, незважаючи на запеклий вогонь з боку бойовиків з мінометів 82-го і 122-го калібру, АГС, СПГ і ствольної артилерії.
"По наших передових позиціях кожен день х***чать із мінометів 82-го і 122-го калібру, АГС, СПГ, ствольної артилерії. Також противник застосовує (випробовує) нові види мін 120-го калібру. Ми недавно про них писали. Хвостовики від них уже передані нашим фахівцям. Там жорстка і безмежна війна і там на жаль гинуть наші хлопці. Там взагалі немає ніяких правил. Там можуть домовитися про перемир'я, а з ранку снайпер зі зброї великого калібру, з дальньої дистанції, вб'є нашого хлопця, а о 16:00 міни почнуть лягати поруч з нашими позиціями. Але наша піхота там і нікуди не відходить, не біжить, не скаржиться і гідно відповідає", - написав Мисягін.
"Не дивлячись на всі труднощі, ми взяли нові позиції на Світлодарській дузі!!! Ми вже укріплюємося і ставимо на них наші передові опорники. Пацани копають кожен день", - підкреслив волонтер.
Як повідомляв ONLINE.UA, 29 червня під час активних бойових дій на Світлодарській дузі загинув один український військовослужбовець, ще 11 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?