Нардеп-утікач Онищенко потішив заявою про гроші за відпустку
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп-утікач Онищенко потішив заявою про гроші за відпустку

Нардеп-утікач Онищенко потішив заявою про гроші за відпустку
Джерело:  online.ua

Нардеп-утікач від групи "Воля народу" Олександр Онищенко, який поїхав жити до Лондона, здивував проханням про скасування нарахування відпускних.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Онищенка.
"Від мого імені подано заяву на надання щорічної відпустки, передбаченої для всіх народних депутатів України. Водночас прошу грошове забезпечення за час відпустки мені не нараховувати, - написав він. - А в разі, якщо таке ненарахування неможливе за законом, то гроші прошу направити в будь-який благодійний фонд, наприклад, для лікування онкохворих дітей, або для потреб людей похилого віку. Питання перерахування коштів прошу вирішити особисто шановану мною пані Ірину Геращенко".
В ефірі 112.ua Онищенко розповів, що подав владі Великобританії запит про надання політичного притулку. "Я вже подав відповідні документи на отримання політичного притулку", - сказав він.
Також нардеп зазначив, що не збирається складати мандат депутата і буде доводити свою невинність. За його словами, у нього "достатньо доказів і свідків", а в Україні на свідків і захист Онищенка чиниться тиск.
Онищенко також стверджує, що не знайомий з директором біржі "Львівська універсальна" Пігуляком, який дав викривальні свідчення проти нього, і що його бізнес в Україні забрали: "Його забрали. Весь. Побачимо скоро нових господарів", - сказав Онищенко, не назвавши при цьому прізвищ.
Нагадаємо, депутат раніше підтвердив інформацію про те, що продав близько 40 елітних коней німецькому коняреві Пулю Шокемеле. "Коні ж не винні", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, Онищенко запросив відпустку з 25 липня по 5 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?