У Луценка "порадували" не тільки Ляшка, але і всю його фракцію
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луценка "порадували" не тільки Ляшка, але і всю його фракцію

У Луценка "порадували" не тільки Ляшка, але і всю його фракцію
Джерело:  online.ua

Усі члени фракції Радикальної партії викликані на допит в Генеральну прокуратуру, яку очолює Юрій Луценко, в рамках провадження з приводу пропонування хабара лідеру фракції Олегу Ляшку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Ляшка.
"Фракцію Радикальної партії у повному складі викликають на допит в Генеральну прокуратуру", - написав Ляшко і опублікував відповідний документ.



На повістці ГПУ зазначено, що члени фракції Радикальної партії викликаються для допиту в якості свідків у кримінальному провадженні за фактом пропозиції лідерові РП Ляшку "неправомірної вигоди".


13 травня 2015 року Олег Ляшко заявив, що позафракційний депутат Сергій Клюєв пропонував йому 50 мільйонів доларів за відмову Радикальної партії голосувати за зняття з нього недоторканності.


4 серпня в ГПУ заявили, що Ляшко не приходив до Генпрокуратури на допит.


Як повідомляв ONLINE.UA,

народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий опублікував відео, на якому показано обшук в будинку лідера РПЛ, депутата Олега Ляшка.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?