Шокін прокоментував інформацію про цивільну дружину і шикарнмй будинок
Категорія
Україна
Дата публікації

Шокін прокоментував інформацію про цивільну дружину і шикарнмй будинок

Шокін прокоментував інформацію про цивільну дружину і шикарнмй будинок
Джерело:  online.ua

Колишній Генеральний прокурор України Віктор Шокін  назвав замовним матеріалом розслідування журналістів про його цивільну дружину, на яку нібито зареєстрований цілий ряд майна, і пообіцяв подати судовий позов проти авторів розслідування.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


За словами Шокіна, журналісти надали аудиторії неправдиву інформацію.


Екс-глава ГПУ заявив, що у нього немає громадянської дружини і він вже "12 років завидний наречений", про що неодноразово говорив в ЗМІ.


Крім того, Шокін стверджує, що не має відношення до майна, про яке йдеться в сюжеті програми «Схеми».


За його словами, це скоріше замовний матеріал, і Шокіну відомо, кому це вигідно.


Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти програми "Схеми" повідомили, що  Шокін перебуває в цивільному шлюбі з заступником головного лікаря київської лікарні "Феофанія" Оксаною Гриневич, а також має трирічну дитину. Автори програми наголошують, що це дало можливість приховувати Шокіну в декларації про доходи багато майна.


За інформацією журналістів, Гриневич придбала будинок в елітному районі Праги, також вона володіє декількома земельними ділянками і будинком в селі Пилява Київської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?