Заяву Матіоса про національність нардепа обурила соцмережі: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Заяву Матіоса про національність нардепа обурила соцмережі: з'явилося відео

Заяву Матіоса про національність нардепа обурила соцмережі: з'явилося відео

Соціальні мережі бурхливо обговорюють дивне висловлювання головного військового прокурора Анатолія Матіоса, який в телеефірі акцентовано висловився щодо національності народного депутата Мустафи Найєма.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Леоніда Швеця.

Зазначимо, що Матіос у своєму коментарі телеканалу  112.ua  зазначив, що національність народного депутата Мустафи Найєма - не українець, а пуштун.


"Видно, не вистачає кисню нашому шановному пуштуну за національністю, українцю Мустафі, не плутати праведне з грішним навіть у прізвищах", — заявил прокурор, відповідаючи на запитання щодо Найєма.
У відповідь на цю заяву Леонід Швець із сарказмом пройшовся по самому прокурору.


«Військова прокуратура України встановила, що народний депутат України Мустафа Найєм за національністю є пуштуном і не має коренів у полтавському чи якомусь іншому українському селі», — написав він.

Також Швець додав, що цією заявою Матіос продемонстрував, «що у нього із сільським корінням повний порядок».

«Сказав так, наче стояв в трусах посеред городу», — додав журналіст.


Слова Матіоса щодо національності Найєма дивіться з 15-ї хвилини:




У своїх коментарях користувачі поділяють обурення та сарказм з приводу висловлювань Матіоса.

Сергей Груздов: «Встановлювала-встановлювала, і, нарешті, встановила - хрін посеред поля. Дура в нас військова прокуратура, пацани...».

Mike Vojdaenko: «Мать-ево-с!».

Trayan Kushnir: «Арієць з колгоспу "Шлях Ілліча".

Антон Железнов: «В політику поліз, тут говорити вже треба не просто в формі доповіді. От і наговорив практично на наца. Ми-то, українці, звикли до різних клоунів, але в цивілізованому світі ось цей покемончик розглядається як одне з обличь українського чиновника».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Анатолій Матіос виступив із коментарем резонансної заяви щодо тортур бойовиків з боку українськіх бійців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?