Затримання Єфремова: у Луценка показали нові фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Затримання Єфремова: у Луценка показали нові фото

Затримання Єфремова: у Луценка показали нові фото
Джерело:  ГПУ

У очолюваної Генпрокурором Юрієм Луценком Генеральній прокуратурі України оприлюднили нові фото  екс-керівника "Партії регіонів" Олександра Єфремова, якого при спробі вилетіти до Відня затримали 30 липня в аеропорту "Бориспіль".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ГПУ.


Відзначається, що після затримання над Єфремовим виконуються необхідні процесуальні дії. Текст підозри буде оголошений йому протягом 24 годин з моменту затримання. Протягом 72 годин він буде доставлений до суду для обрання запобіжного заходу. Юрій Луценко зазначив, що статті, які інкримінуються екс-голові "Партії регіонів", згідно з КПК не передбачають застосування до нього застави або домашнього арешту як запобіжного заходу.


Також Генпрокурор зазначив, що в рамках розслідування у справі Єфремова кілька років виконувалися слідчі дії, проводилися експертизи. Так, в ході проведення колосального обсягу роботи були отримані незаперечні докази.


"Я особисто пов'язую його втечу саме з тим, що він був обізнаний про наявність прямих свідчень проти нього, і хотів сховатися від правосуддя", - підкреслив Юрій Луценко.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко заявляв про намір запропонувати Єфремову угоду і дати свідчення про початок Росією конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?