Війна на Донбасі: з'явилося нове відео бою
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилося нове відео бою

Війна на Донбасі: з'явилося нове відео бою
Джерело:  Крим.Реалії

У мережі з'явилося нове відео перестрілки між військовослужбовцями Збройних сил України з  бойовиками так званої ДНР  у населеного пункту Широкино в Донецькій області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реаліі".


Відзначається, що зіткнення сталося в ніч з 22 на 23 серпня: почалося близько 19:00 і з перервами тривало кілька годин. Сторони застосували кулемети і гранатомети різних калібрів.



Також в мережі з'явилося відео СММ ОБСЄ, в якому зібрані записи з камери спостереження, встановлених в Широкино, за період з липня по серпень 2016 року.


Більшість спостережень, зображених на відео, було записано за допомогою тепловізора, переважно в нічний час, коли відбувається більшість таких інцидентів. Всі спостереження на відео є порушеннями Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні місії.



Відзначимо, що це вже не перше  зіткнення сепаратистів з бійцями ВСУ під Широкино. Раніше в цьому населеному пункті не один раз відбувалися нічні бої.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі також  з'явилося вражаюче фото, зроблене в Широкино під час вогневого нальоту російської артилерії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?