Сепаратистів покорчило: з'явилися фото поздоровлень Донецька і Луганська з Днем Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Сепаратистів покорчило: з'явилися фото поздоровлень Донецька і Луганська з Днем Незалежності

Сепаратистів покорчило: з'явилися фото поздоровлень Донецька і Луганська з Днем Незалежності
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков показав фото того, як патріоти України привітали жителів окупованих бойовиками так званої ЛНР і ДНР міст Донбасу з  25-ю річницею незалежності України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника Порошенка.


"Підготовка до Дня Незалежності велася різними групами людей, за різними завданнями. Одну з задач курирував я, вже вибачте за нескромність. Завдання поставив страшно-сказати-хто, він же виділив і свої особисті гроші на реалізацію задуманого, - написав Бірюков. - Працювали... дуууже спеціальні люди, з різних дуууже спеціальних армійських організацій. Про них не можна говорити, не можна навіть натякати на яких островах вони зазвичай знаходяться. Ні-ні, ні слова".


Він підкреслив, що підготували 10 тис флаєрів для скидання з БПЛА, 10 тис флаєрів для роздачі, близько тисячі листівок і сотні плакатів. Також закупили прапори та агітаційні снаряди, начинені листівками, окрему партію з 300 листівок з портретом Порошенка.


"Донецьк, Луганськ, Докучаєвськ, Торез, Шахтарськ. БПЛА, арту з агітснарядами, повітряні кулі, розклеювання, доставка в поштові скриньки. Сепаратистів корчити почало вже до 11 ранку, в Донецьку почали масово обшукувати машини і гальмувати всіх "підозрілих". Але ті, хто все це робив: спокійно зайшли, спокійно зробили роботу, спокійно вийшли. Цього разу - вони просто поширили наочну агітацію. Наступного разу вони ж можуть і...", - написав радник глави держави.


"Петро Олексійович сьогодні сказав: "Окремо хотів би привітати із святом Незалежності, і це дуже важливо — українських патріотів в анексованому Криму і на окупованому Донбасі! Дорогі мої, ми вас любимо і ми про вас пам’ятаємо і наполегливо боремося за ваше повернення в Україну!" Так ось, це все правда. Ми пам'ятаємо. І не ставимося до всіх поголовно, як до ворогів. І так, ми сьогодні привітали жителів Донецької і Луганської областей", - резюмував Юрій Бірюков.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ДНР готували теракти в Маріуполі до Дня незалежності України, однак співробітникам СБУ вдалося їм запобігти.

























Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?