"Худенькі хлопчики" української журналістки потрапили в пропаганду ДНР: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

"Худенькі хлопчики" української журналістки потрапили в пропаганду ДНР: з'явилося відео

"Худенькі хлопчики" української журналістки потрапили в пропаганду ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Слова української журналістки Тетяни Даниленко про  "худеньких хлопчиків"-військовослужбовців ВСУ, які вона сказала в знак протесту проти проведення військового параду в Києві в День Незалежності України, використали в пропагандистському сюжеті на каналі бойовиків так званої ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешко.


"Вітаю дуру Таню Даниленко, її постік терористичні ЗМІ використали для своєї пропаганди. Обос***и армію на потіху ворога - медіаПІЗ вміє це робити на відмінно. А ось з формою потішило. Ех, ось вони коли це записують там на студії - самі не ржуть з озвученої ними маячні?", - написав блогер.



Нагадаємо, обурена Даниленко написала в Facebook: "Вибачте, не можу підібрати більш милозвучно слова, ніж "за*бало". За*бала дискусія про парад, де з одного боку - товариші, які щиро впевнені, що єдино можливий парад на вулицях Києва - це гей-парад. А з іншого боку - товариші, які щиро впевнені, що бравада з наспіх зшитою із пластмаси форми на худеньких солдатиках - це демонстрація сили нашої побудованої з нуля крутої армії світу".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі за допомогою одного фото  показали, як працює пропаганда на територіях, окупованих бойовиками ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?